PizzaWrap Breda

PizzaWrap op jouw feestje

Sinds 2020 is PizzaWrap in Breda een feit. Fietsend door het land breng ik jou de heerlijkste pizza's van Nederland. Jouw feestje is natuurlijk helemaal compleet als de PizzaWrap daar staat om heerlijke pizza’s te bakken! Je kunt de PizzaWrap inhuren voor verschillende soorten feestjes en evenementen. Ik kom naar je toe om het feestje compleet te maken! Klik hier voor meer sfeer foto's van PizzaWrap!

Feestjes 

Bedrijfsfeestjes

Evenementen

Prakische informatie / veelgestelde vragen

Past de Pizzafiets door mijn deur / poort?

Waarschijnlijk is dit geen probleem. De Pizzafiets is 75cm breed, en past door bijna alle standaard poorten en deuren.

Kan ik de PizzaWrap reserveren?

Wat kost het om de PizzaWrap te reserveren voor mijn feestje of etentje?

Voor een prijsindicatie op maat kun je dit formulier invullen. Ik probeer je dan binnen 24 uur een reactie te geven met een prijs!

Heb je iets van elektriciteit o.i.d nodig?

Nee hoor! Mijn oventje werkt op gas, ik ben 100% mobiel en heb dus geen elektriciteit of dergelijke nodig.

Hoe blijven de ingrediënten vers als je ze vervoert met de fiets?

Alle ingrediënten zitten in speciale horeca vacuümdichte vershoudbakjes. Deze bakjes zitten in een speciale ‘koellade’, in mijn fiets. Deze lade is vanbinnen perfect geïsoleerd en gevuld met speciale koelelementen. Bovenop de koellade zit een isolatiedeksel. Hierdoor blijven alle ingrediënten constant super vers!

Is een PizzaWrap even groot als een normale pizza?

Een PizzaWrap is over het algemeen iets kleiner dan een normale pizza. Hierdoor is het de perfecte snack voor op een feest of evenement. De meeste mensen kunnen 2 PizzaWraps op als volledige maaltijd. Het voordeel hiervan is dat je verschillende PizzaWraps kunt uitproberen!

Zijn er genoeg opties voor vegetariërs en veganisten?

Zeker! Er staan verschillende vegetarische PizzaWraps op het menu. De kaas waarmee de PizzaWraps worden bereid bestaat uit vegetarisch stremsel. Helemaal safe voor vegetariërs dus! Voor veganisten zorg ik dat ik speciale veganistische kaas bij heb! Vermeld dit wel even als je reserveert!

Hoe lang moet de PizzaWrap in de oven?

Na ongeveer 5 minuten in de oven is de PizzaWrap heerlijk knapperig en klaar om gegeten te worden.

Hoe worden de PizzaWraps geserveerd?

De gasten krijgen hun PizzaWrap aangerijkt in een handig zakje, waar ze de PizzaWrap zo uit kunnen eten! Geen gedoe met borden en bestek dus!

Kun je ook voor drinken zorgen?

Zeker weten, indien gewenst neem ik diverse blikjes drinken mee voor de gasten. Denk aan Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Icetea green.

Wat nou als het regent?

Ik heb een parasol zodat ik (gedeeltelijk) droog blijf. Het is wel handig als er op je locatie een afdak / beschutting is waar ik onder kan staan in geval van slecht weer. Ik beschik over een partytent die ik op verzoek mee kan nemen. Zo sta ik in iedergeval droog :)

Wat is de capaciteit van PizzaWrap?

Standaard werk ik met 1 oven waarmee ik 20 a 25 PizzaWraps per uur kan maken. Voor grotere feesten of evenementen kan ik een extra oven meenemen, waardoor de capiciteit een stuk hoger ligt (zo'n 35 a 40 PizzaWraps per uur). De extra oven werkt niet op gas, maar op elektriciteit. Dus in het geval dat ik een tweede oven meeneem heb ik wel elektriciteit nodig.

Kan ik de PizzaWrap alleen maar inhuren voor in Breda?

Nee hoor! Ook buiten Breda ben ik in te huren voor jouw feestje of evenement. Als jouw evenement of feestje niet binnen fietsafstand ligt, vervoer ik de fiets met een aanhanger. Dit heeft wel invloed op de prijs die ik moet rekenen om naar het evenement te komen.